Bezoek Nordbygg - dé vakbeurs voor de bouwsector in de Nordics

De Nederlandse ambassade in Zweden biedt Nederlandse bedrijven in de bouwsector, samen met de organisatoren van Nordbygg, een unieke mogelijkheid om kennis te maken met deze vakbeurs en de kansen op de Zweedse markt.

 

Logo Nordbygg vakbeurs

Pakketprogramma voor nieuwkomers

Nordbygg, de Nordic Building & Construction Fair, is de grootste vakbeurs voor de bouw- en constructiemarkt in de Nordics. De beurs verzamelt zo’n 900 exposanten en trekt ongeveer 50.000 bezoekers en is daarmee een uitgelezen platform om kennis op te doen en contacten te leggen.

De Nederlandse ambassade in Zweden biedt Nederlandse bedrijven in de sector, samen met de organisatoren van de beurs, een unieke mogelijkheid om kennis te maken met Nordbygg en de kansen op de Zweedse markt.

De organisatoren van Nordbygg bieden een pakketprogramma voor nieuwkomers op 11 april, inclusief:


• Een bezoek aan de beurs
• Een introductie van Zweedse partijen in de bouwsector
• Informatie over de markt in Zweden en de overige Nordics
• Specifieke matchmaking tussen uw bedrijf en Zweedse partijen

Invest Stockholm zal een overzicht geven van de enorme investeringen die gepland zijn voor woningbouw en infrastructuur in de regio, de Swedish Construction Federation zal hun nieuwste marktrapport presenteren en het bedrijf Industrifakta zal verder ingaan op de status van de bouwmarkten in de Nordics, inclusief prognoses over toekomstige ontwikkelingen in de aanloop naar 2020.

Locatie: Stockholmsmässan, Stockholm, Zweden | 10-13 april 2018
Seminar: 11 april, 9:30-11:00
Matchmaking-sessies: 11 april, 13:00-17:00 & 12 april 10:00-17:00

Aanmelden & meer informatie
Voor meer informatie of aanmeldingen voor het seminar stuurt u een mail naar Eva Blom of Daniel Malmgren de Oliveira, ten laatste op 2 maart 2018. Voor de matchmaking-sessies dient u zich apart aan te melden via deze link, ten laatste op 6 april 2018.

Deelname aan het seminar en de matchmaking is gratis. Toegang tot de beurs is gratis mits u zich van tevoren aanmeldt via deze link. U dient zelf uw vlucht en verblijf te regelen. Op de website van de beurs vindt u meer informatie over de beurs, evenals geschikte accommodatie in Stockholm.