Nederland Wereldwijd

Wat is de MijnGegevens app?

Met de MijnGegevens app heeft u snel en eenvoudig toegang tot uw persoonlijke gegevens en informatie uit MijnOverheid. U kunt de app ook gebruiken buiten Nederland.

Welke gegevens kan ik bekijken?

Met de MijnGegevens app kunt u bijvoorbeeld uw persoons- en familiegegevens, uw inkomens- en alimentatiegegevens, kadastrale en WOZ-gegevens, officiële bekendmakingen in uw buurt, uw diploma’s en door u geregistreerde voertuigen bekijken.

Belangrijke data, zoals de verloopdatum van uw paspoort, kunt u via de app direct aan uw agenda toevoegen.

  MijnGegevens app gebruiken

  U kunt de MijnGegevens app alleen gebruiken met:

  MijnGegevens app downloaden

  MijnGegevens app installeren

  U kunt de MijnGegevens app op meerdere apparaten tegelijk installeren. Maar u kunt de MijnGegevens app alleen gebruiken als de DigiD app op hetzelfde apparaat staat.

  MijnGegevens app openen

  U opent de MijnGegevens app via een pincode. Hiervoor gebruikt u de pincode van uw DigiD app. U hoeft dus geen gebruikersnaam en wachtwoord meer te onthouden.

  Kloppen uw gegevens niet?

  Klopt er iets niet in uw gegevens? Dan kunt u contact opnemen met de organisatie die deze gegevens beheert. Mist u gegevens in de MijnGegevens app? Dan kan het zijn dat de instantie uw gegevens nog niet heeft geüpdatet.

  Berichtenbox en Lopende zaken

  Via de MijnGegevens app heeft u geen toegang tot uw Berichtenbox of uw Lopende zaken van MijnOverheid. Voor de Berichtenbox van MijnOverheid is een aparte Berichtenbox app beschikbaar. Voor inzicht in uw Lopende zaken moet u inloggen bij MijnOverheid.

  Contact

  Komt u er niet uit? De helpdesk van MijnOverheid helpt u graag verder. Neem contact op met de helpdesk van MijnOverheid

  Ook nuttig