Nederland Wereldwijd

Wat is de MijnGegevens app?

Met de MijnGegevens app heeft u snel en eenvoudig toegang tot uw persoonlijke gegevens en informatie uit MijnOverheid. U kunt de app ook gebruiken buiten Nederland.

Welke gegevens kan ik bekijken?

Met de MijnGegevens app kunt u bijvoorbeeld uw persoons- en familiegegevens, uw inkomens- en alimentatiegegevens, kadastrale en WOZ-gegevens, officiële bekendmakingen in uw buurt, uw diploma’s en door u geregistreerde voertuigen bekijken.

Belangrijke data, zoals de verloopdatum van uw paspoort, kunt u via de app direct aan uw agenda toevoegen.

  MijnGegevens app gebruiken

  U kunt de MijnGegevens app alleen gebruiken met:

  MijnGegevens app downloaden

  MijnGegevens app installeren

  U kunt de MijnGegevens app op meerdere apparaten tegelijk installeren. Maar u kunt de MijnGegevens app alleen gebruiken als de DigiD app op hetzelfde apparaat staat.

  MijnGegevens app openen

  U opent de MijnGegevens app via een pincode. Hiervoor gebruikt u de pincode van uw DigiD app. U hoeft dus geen gebruikersnaam en wachtwoord meer te onthouden.

  Kloppen uw gegevens niet?

  Klopt er iets niet in uw gegevens? Dan kunt u contact opnemen met de organisatie die deze gegevens beheert. Mist u gegevens in de MijnGegevens app? Dan kan het zijn dat de instantie uw gegevens nog niet heeft geüpdatet. Ga in dat geval naar de website van de organisatie die hiervoor verantwoordelijk is.

  Berichtenbox en Lopende zaken

  Via de MijnGegevens app heeft u geen toegang tot uw Berichtenbox of uw Lopende zaken van MijnOverheid. Voor de Berichtenbox van MijnOverheid is een aparte Berichtenbox app beschikbaar. Voor inzicht in uw Lopende zaken moet u inloggen bij MijnOverheid.

  Contact

  Komt u er niet uit? De helpdesk van MijnOverheid helpt u graag verder. Neem contact op met de helpdesk van MijnOverheid

  Ook nuttig