NederlandWereldwijd

Wat is de MijnGegevens app?

Met de MijnGegevens app heeft u snel en eenvoudig toegang tot uw persoonlijke gegevens en informatie uit MijnOverheid. U kunt de app ook gebruiken buiten Nederland.

Welke gegevens kan ik bekijken?

Met de MijnGegevens app kunt u bijvoorbeeld uw persoons- en familiegegevens, uw inkomens- en alimentatiegegevens, kadastrale en WOZ-gegevens, officiële bekendmakingen in uw buurt, uw diploma’s en door u geregistreerde voertuigen bekijken.

Belangrijke data, zoals de verloopdatum van uw paspoort, kunt u via de app direct aan uw agenda toevoegen.

MijnGegevens app gebruiken

U kunt de MijnGegevens app alleen gebruiken met:

MijnGegevens app downloaden

MijnGegevens app installeren

U kunt de MijnGegevens app op meerdere apparaten tegelijk installeren. Maar u kunt de MijnGegevens app alleen gebruiken als de DigiD app op hetzelfde apparaat staat.

MijnGegevens app openen

U gebruikt de pincode van de DigiD app om de MijnGegevens app te openen.

Kloppen uw gegevens niet?

Klopt er iets niet in uw gegevens? Dan kunt u contact opnemen met de organisatie die deze gegevens beheert. Mist u gegevens in de MijnGegevens app? Dan kan het zijn dat de instantie uw gegevens nog niet heeft bijgewerkt.

Let op: Bent u verhuisd naar het buitenland? Na uw verhuizing worden sommige gegevens in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) niet meer bijgewerkt. Bijvoorbeeld uw huwelijkse staat of uw kinderen. Het is niet mogelijk om deze gegevens te laten wijzigen. Deze gegevens worden weer bijgewerkt als u zich in Nederland inschrijft.

Berichtenbox en Lopende zaken

Via de MijnGegevens app heeft u geen toegang tot uw Berichtenbox of uw Lopende zaken van MijnOverheid. Voor de Berichtenbox van MijnOverheid is de Berichtenbox app beschikbaar. Voor inzicht in uw Lopende zaken moet u inloggen bij MijnOverheid.

Contact

Komt u er niet uit? De helpdesk van MijnOverheid helpt u graag verder. Neem contact op met de helpdesk van MijnOverheid

Ook nuttig