NederlandWereldwijd

Contact met NederlandWereldwijd

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Bekijk onze veelgestelde vragen voor het antwoord. Of probeer het via zoeken op deze website. Komt u er toch niet uit? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen

Zoeken op deze website

Nog niet gevonden wat u zocht? Gebruik onze zoekmachine. Vanaf het moment dat u begint met typen, krijgt u suggesties waar u het antwoord op uw vraag kunt vinden. 

Contactopties

+31 247 247 247

Het contactcenter van NederlandWereldwijd is telefonisch altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Goed om te weten: als wij u terugbellen is ons telefoonnummer niet zichtbaar. 

Tarieven 

Vanuit Nederland en alle andere EU-landen belt u tegen een lokaal tarief. Vanuit alle overige landen belt u dit nummer tegen een internationaal tarief.  

Woont u buiten de EU en wilt u hoge telefoonkosten vermijden? Dan kunt u ook bellen naar een ambassade bij u in de buurt. Die verbindt u dan door met ons contactcenter. 

+316 8238 7796

Voeg dit nummer toe aan de contactlijst van uw smartphone of stuur ons een bericht via de webversie van WhatsApp.

Aandachtspunten

  • U kunt het nummer alleen gebruiken voor WhatsApp. U kunt dus niet naar dit nummer bellen of sms’en.
  • Alleen als u persoonlijk een bericht stuurt, krijgt u een reactie van ons. Stuurt u of iemand anders een bericht vanuit een WhatsApp-groep? Dan krijgt u geen reactie.
  • Deel geen privacygevoelige gegevens met ons via WhatsApp. Zoals een burgerservicenummer of een kopie van een paspoort.

Ga naar ons contactformulier

Houd er rekening mee dat het 2 weken kan duren voordat u een reactie krijgt. Wilt u sneller antwoord? Kies dan voor een van de andere contactmogelijkheden.