NederlandWereldwijd

Hoe volg ik de status van de aanvraag van mijn paspoort of ID-kaart vanuit het buitenland?

U volgt de status van uw aanvraag voor een nieuw Nederlands paspoort of ID-kaart online. Hoe u dat doet hangt af van waar u de aanvraag deed.

Waarschuwing: Het heeft geen zin om contact met ons op te nemen over de status van uw aanvraag. U kunt de status online bekijken. Hoe u dit doet, hangt af van waar u de aanvraag deed. Wij hebben niet meer informatie over de status van uw aanvraag.

Aangevraagd bij een Nederlandse ambassade of consulaat-generaal

Heeft u een paspoort of ID-kaart aangevraagd bij een Nederlandse ambassade of consulaat-generaal? Dan kunt u online de status van uw aanvraag bekijken. Hiervoor heeft u het referentienummer nodig dat u kreeg bij uw aanvraag.

Aangevraagd bij VFS Global

Heeft u een paspoort of ID-kaart aangevraagd bij VFS Global? Dan kunt u online de status van uw aanvraag bekijken. Hiervoor heeft u het referentienummer nodig dat u kreeg bij uw aanvraag.

Ook nuttig

Hoelang duurt het om een Nederlands paspoort of ID-kaart aan te vragen in het buitenland?

Waar vind ik het aanvraagformulier voor een Nederlands paspoort of ID-kaart?

Contact

U kunt de status van de aanvraag van uw Nederlands paspoort of ID-kaart online bekijken. Hoe u dit doet, hangt af van waar u de aanvraag deed. Wij hebben hier niet meer informatie over. Het heeft daarom geen zin om contact met ons op te nemen over de status van uw aanvraag.

Heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met ons