Wat kan de ambassade voor u betekenen?

Het economisch team in het Verenigd Koninkrijk heeft als doel het bevorderen van de economische relatie tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Wij bieden praktische ondersteuning aan Nederlandse bedrijven die actief zijn op de Britse markt of dit willen worden.

Advies en contacten

Wilt u meer weten over de Britse markt? Heeft u behoefte aan praktische informatie, bent u op zoek naar een specifiek contact of wilt u advies over de kansen die er in uw sector zijn? Of heeft u vragen over specifieke wet- en regelgeving, of het ondernemersklimaat?

Wij zetten ons graag voor u in om uw kansen op de Britse markt te vergroten en te verzilveren.

Dit doen we bijvoorbeeld door u te introduceren bij ons uitgebreide netwerk of samen met u een evenement te organiseren op onze ambassade in Londen om uw dienst of product onder de aandacht te brengen.

Ook heeft de ambassade in Londen een flexwerkruimte voor Nederlandse ondernemers en startups waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Het economisch team kan u daarnaast helpen bij het vinden van een zakenpartner. Wij kennen de cultuur en weten de weg bij lokale instanties. Dat is goud waard wanneer u een nieuwe markt betreedt.

Of u nu op zoek bent naar algemene of gerichte marktinformatie, partners en afnemers of contacten bij belangrijke organisaties: wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier, of direct met de persoon die de voor u relevante sector vertegenwoordigt.

Neem contact met ons op

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw vraag te beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden. Uw vraag wordt door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Nadat wij uw vraag hebben beantwoord, bewaren wij uw gegevens niet langer dan nodig.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *