Zakendoen in het Verenigd Koninkrijk

Voor Nederlandse ondernemers is het Verenigd Koninkrijk een land van veel mogelijkheden. De juiste ingang vinden kan echter moeilijk zijn. Het Nederlands economisch netwerk in het Verenigd Koninkrijk biedt ondersteuning en geeft advies op maat.

Brexit

Wilt u weten wat Brexit voor u betekent? Kijk op het Brexitloket of doe de Brexit Impact Scan.

Kansen voor ondernemers in het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk is één van de voornaamste handelspartners van Nederland en biedt met meer dan 66 miljoen inwoners een enorme potentiële afzetmarkt. Er zijn veel sectoren en regio’s waar kansen liggen voor Nederlandse ondernemers, bedrijven en kennisinstellingen. Wij helpen u graag verder met informatie over importeren, exporteren, investeren en vestigen in het Verenigd Koninkrijk.

Economisch netwerk in het Verenigd Koninkrijk

Op de ambassade in Londen vindt u naast sectorspecialisten ook experts op het gebied van landbouw en innovatie. Daarnaast bevindt zich een handelskantoor in Manchester. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of volg ons op Twitter via @HollandUKTrade. Voor Britse bedrijven die zich in Nederland willen vestigen, is er de Netherlands Foreign Investment Agency