Zakendoen in Turkije

Voor ondernemers is Turkije een land van onbegrensde mogelijkheden. Het Nederlandse buitenlandnetwerk in Turkije staat ondernemers bij met raad en daad. Van het leggen van contacten tot advies: ons netwerk biedt Nederlandse ondernemers en bedrijven ondersteuning op maat.

Het coronavirus en zakendoen in Turkije

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft gevolgen voor ondernemers die internationaal zakendoen. Op RVO.nl vindt u veelgestelde vragen over het coronavirus en ondernemen in Europese landen. Hier vindt u ook verwijzingen naar de maatregelen tegen corona in Turkije.

Nieuws en evenementen

Bent u op zoek naar actuele zakelijke informatie en ontwikkelingen over zakendoen in Turkije? Op deze websites ziet u of er op dit moment nieuws of evenementen met betrekking tot Turkije zijn. (Let op: als er geen evenementen gepland staan is het overzicht leeg.)

Zakelijke kansen in Turkije

De Turkse bevolking neemt snel toe, vooral in de steden. Dit zorgt voor uitdagingen in sectoren als energie, stadsontwerp en infrastructuur. Nederlandse ondernemers kunnen hier goed op inspelen met hun kennis en expertise. Ook op het gebied van waterbeheer kunnen Nederlandse bedrijven veel betekenen voor Turkije.

Benieuwd welke kansen er nog meer liggen in Turkije voor Nederlandse bedrijven? Bekijk de zakelijke kansen in Turkije op RVO.nl.

Actuele handelscijfers

Benieuwd hoeveel handel er is tussen Nederland en Turkije? Bekijk de handelscijfers op RVO.nl. Met deze informatie ontdekt u bijvoorbeeld welke goederen Nederland het meeste naar Turkije exporteert. Maar ook hoeveel andere landen naar Turkije exporteren. Of hoeveel geld Nederlandse bedrijven in Turkije investeren. Zo krijgt u een beter beeld van de handel met dit land.