Zakenpartners vinden in Tanzania

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Tanzania? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Tanzania.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Nederland heeft al meer dan veertig jaar een Ambassade in Dar es Salaam. Een uitgebreid netwerk en uitvoerige kennis zijn hieruit voortgekomen. De volgende organisaties kunnen u als ondernemer verder helpen om zaken te doen in Tanzania:

Dutch Business Group

De Dutch Business Group (DBG) is een netwerkgroep in het noorden van Tanzania. Leden van de DBG zijn Nederlandse ondernemers die investeren en/of werkzaam zijn in Tanzania. Het hoofddoel van DBG is leden te voorzien van een discussieplatform waarbij zowel kansen als obstakels worden besproken.  De ambassade onderhoudt contact met de DBG en de Tanzaniaanse overheid. De informatie uitwisseling tussen het Nederlandse bedrijfsleven en de Ambassade heeft herhaaldelijk geleid tot succesvolle interventies. Samen streven zij ernaar het ondernemingsklimaat te verbeteren.

Indien u vragen heeft, neemt u dan contact op met de economische afdeling van de ambassade: +255 222 194 000 of dar-ea@minbuza.nl