Welkom op onze website. Ik ben Margriet Vonno en ben als Ambassadeur vertegenwoordiger van ons koninkrijk in Singapore. Wij zijn hier om u te informeren en waar nodig te helpen.

Het voornaamste doel van de Nederlandse ambassade is om de economische relaties tussen Singapore en Nederland te behartigen. De focus hierin ligt op het verstrekken van gedetailleerde informatie aan onze zakelijke doelgroepen over de kansen in Singapore en om zakelijke en wetenschappelijke verbindingen tussen Singapore en Nederland tot stand te laten komen. Naast sectoren met veel potentie, zoals: water, maritime, high tech, life sciences & health, en food & nutrition, richt de ambassade zich ook op startups en MKB.

Op onze website treft u meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen. U vindt hier algemene informatie over Singapore waar wij u als ondernemer, in Singapore wonende Nederlander, student of toerist, hopelijk mee kunnen helpen. Wij proberen u met de beschikbare middelen zo goed mogelijk te ondersteunen en waarderen uw feedback over onze dienstverlening. Wilt u op de hoogte blijven van zakelijke ontwikkelingen, consulair nieuws, culturele en andere activiteiten die wij organiseren, schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief. Ook kunt  u ons volgen via Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn. Als ambassadeur ben ik  zelf te volgen via Twitter of Instagram.

Nederlandse ambassade in Singapore

  • 541 Orchard Road #13-01
  • Liat Towers
  • 238881 Singapore
Meer contactinformatie

Nederlandse ambassade in Singapore

  • 541 Orchard Road #13-01
  • Liat Towers
  • 238881 Singapore
Meer contactinformatie

Nederlands honorair consulaat in Seria

Meer contactinformatie