Welkom op de website van de Nederlandse ambassade in Saoedi-Arabië.

Interesse in zakendoen in Saoedi-Arabië? Woont en/of werkt u hier? Of bezoekt u Saoedi-Arabië voor korte tijd of een langere reis? De Nederlandse ambassade in Saoedi-Arabië is er voor u! Met dienstverlening in geval van nood, consulaire service in het algemeen, en concrete assistentie voor Nederlandse bedrijven die de Saoedische markt willen betreden.

Uitgelicht

Sluitingsdagen ambassade

Geachte bezoeker, op donderdag 23 september is de Nederlandse ambassade in Riyadh gesloten wegens Saudi National Day. Dank voor uw begrip.

Corona-informatie Saoedi-Arabië

Geachte bezoeker, informatie voor Nederlanders in Saoedi-Arabië omtrent COVID-19 en het huidige reisbeleid zijn nu opgenomen in het BZ reisadvies, waar u bovenaan deze pagina op kunt klikken. De laatste ontwikkelingen rondom aangekondigde internationale vluchten en de corona-cijfers in Saoedi-Arabië zijn nog steeds te vinden als nieuwsitem onder het kopje 'Actueel' en worden regelmatig geupdate.

Beperkt aantal consulaire diensten hervat vanaf 16 augustus

Graag maken wij u erop attent dat de volgende consulaire diensten zullen hervatten vanaf 16 augustus 2020: aanvragen Nederlands paspoort, MVV visa, legalisaties en inburgeringsexamens.

Nederlandse ambassade in Riyadh

  • Abdullah Hizaf Asehmi Street
  • (Diplomatic Quarter)
  • 11693 Riyadh
Meer contactinformatie