Welkom op de website van de Nederlandse ambassade in Saoedi-Arabië.

Interesse in zakendoen in Saoedi-Arabië? Woont en/of werkt u hier? Of bezoekt u Saoedi-Arabië voor korte tijd of een langere reis? De Nederlandse ambassade in Saoedi-Arabië is er voor u! Met dienstverlening in geval van nood, consulaire service in het algemeen, en concrete assistentie voor Nederlandse bedrijven die de Saoedische markt willen betreden.

Uitgelicht

Sluitingsdagen ambassade juni

Geachte bezoeker, de Nederlandse ambassade is gesloten op dinsdag 4 t/m donderdag 6 juni vanwege Eid Al-Fitr en op zondag 9 & maandag 10 juni vanwege Pinksteren. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Uitgelicht

Enquete voor Nederlanders in het buitenland

Geef uw mening over de dienstverlening van de Nederlandse overheid aan Nederlanders in het buitenland Bent u Nederlander en woont u langer dan drie maanden in het buitenland? Het ministerie van Buitenlandse Zaken wil graag van u weten wat u vindt van de dienstverlening door de Nederlandse overheid. Vul de online vragenlijst in en help onze service aan Nederlanders in het buitenland verder te verbeteren: http://nipo.nl/onderzoek-buitenland/onderzoek-2356/ Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst die u kunt invullen tot 1 oktober 2018. Uw mening telt! De resultaten geven waardevolle informatie om de dienstverlening beter te laten aansluiten op de wensen en behoeftes van Nederlanders in het buitenland. Onderzoeksbureau Kantar Public, voorheen TNS NIPO, voert het onderzoek uit. Uw deelname wordt zeer gewaardeerd!

Uitgelicht

Nederlandse honoraire consulaten geopend in Dammam & Jeddah

Graag informeren wij u hierbij dat er onlangs twee Nederlandse consulaten zijn geopend in Saoedi-Arabië, in Jeddah en Dammam. De consulaten staan onder leiding van een honorair consul, die de ambassade ondersteunt bij behartiging van de belangen van Nederland. Dit zal voornamelijk gaan om handel en economie, maar ook om consulaire noodgevallen en uitbreiding van ons netwerk. U kunt bij deze consulaten niet terecht voor paspoorten, visa of andere officiële documenten of verklaringen. Daarvoor kunt u zich tot de ambassade blijven wenden. Contactgegevens van de consulaten zijn te vinden op de pagina "over ons".    

Nederlandse ambassade in Riyadh

  • Abdullah Hizaf Asehmi Street
  • (Diplomatic Quarter)
  • 11693 Riyadh
Meer contactinformatie