Toestemming voor het bewaren van uw persoonsgegevens

Wenst u te worden uitgenodigd voor toekomstige evenementen van de Nederlandse Ambassade Lissabon? Dan dient u hiervoor toestemming te verlenen. U dient deze toestemming kenbaar te maken door u te registreren via de BZ Informatieservice -> optie: Aanmelden.

 

Naar aanleiding van de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die op 25 mei 2018 van kracht is gegaan, vraagt de Nederlandse ambassade hierbij uw toestemming voor het bewaren van uw contactgegevens om u, in het vervolg, uit te nodigen voor toekomstige  evenementen zoals workshops, conferenties of Koningsdag. U dient zich hiervoor te registreren via de BZ Informatieservice -> optie: Aanmelden.
Uw contactgegevens worden uitsluitend gebruikt om u uit te  nodigen voor evenementen van de Nederlandse ambassade. Uw contactgegevens worden alleen met derden gedeeld wanneer dat noodzakelijk is voor uw deelname aan de evenementen.
De privacyverklaring van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kunt u hier lezen. Hierin staan ook de contactgegevens van de Functionaris Gegevensbescherming van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.