Evenementen in Nieuw Zeeland

De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden te Wellington viert dat Abel Tasman 375 jaar geleden Nieuw-Zeeland ontdekte. Abel Tasman plaatste Nieuw-Zeeland op de wereldkaart met zijn vier maanden durende ontdekkingsreis in een tijdperk zonder GPS.

De Ambassade organiseert ook haar populaire Dutch Dayz die de verschillende facetten van Nederland vertonen. In 2017 worden de Dutch Dayz voor de vierde keer georganiseerd. Vooruitstrevend Nederland heeft veel te bieden, zoals onder andere een bloeiende filmindustrie, waterbeheer, landbouwtechnologie en design maar ook kaas en windmolens.

We nodigen u uit om deel te nemen aan onze openbare evenementen om gezamenlijk succesvolle Nederlandse ontdekkingen, ondernemingen en innovaties te vieren!

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van aankomende evenementen, stuur dan een e-mail naar wel-ea@minbuza.nl om u te abonneren op de e-maillijst van de Ambassade.

“Ook de Golden Bay’s lokale Nederlandse club organiseert de  Abel Tasman 375 commemoration op 16-19 december.”

De Ambassade in Wellington organiseert jaarlijks tal van evenementen. Voor een overzicht van de evenementen klik op de onderstaande link.

Evenementen in Nieuw Zeeland