Welkom op de website van de Nederlandse ambassade in Valletta, de hoofdstad van de kleinste lidstaat van de Europese Unie, Malta.

Op deze site willen wij u een impressie geven van de dagelijkse werkzaamheden van de ambassade en de diensten die wij aanbieden aan Nederlanders die Malta bezoeken, er zaken doen, of er verblijven. Nederlanders zijn uiteraard onze belangrijkste doelgroep, maar daarnaast verlenen wij ook diensten aan Maltezen die zaken (willen) doen met en in Nederland. De ambassade vertegenwoordigt de Nederlandse regering in Malta en functioneert als vooruitgeschoven post van Nederland bij de Maltese regering waar het gaat om de Nederlandse visie en inspanningen in de Europese Unie; de Nederlandse inzet voor internationale Veiligheid en Vrede; en internationale samenwerking bij het beschermen van mensenrechten en bij het bevorderen van duurzame ontwikkeling in de wereld.

Voor meer informatie over de diensten van de Ambassade kunt u de verschillende links op het tabblad aanklikken. Wij helpen u graag!

Joop Nijssen

Ambassadeur

Volg ons ook op: