Zakendoen in Luxemburg

Dit is de pagina voor zakendoen in Luxemburg, verzorgd door de Nederlandse ambassade in Luxemburg. De Nederlandse overheid biedt u hiermee up-to-date informatie en ondersteuning bij het uitvoeren van zakelijke activiteiten in Luxemburg.

Luxembourg Trade&Invest: All-in-one digitale gids

Luxembourg Trade & Invest heeft een Digitale Marketing gids gepubliceerd voor Luxemburg businesses om hun digitale kansen te vergroten. Dit moet de bedrijven helpen met trainingen en ondersteuning om door te groeien de Corona en in de verdere toekomst. Webiste

09-10-2020

Covid-19: Ondanks Crisis behoudt Luxemburg AAA rating

Rating agencies Fitch and DBRS Morningstar bevestigden afgelopen week Luxemburgs AAA rating. Luxemburg lijkt de gevolgen van de Corona crisis goed te beheren en de te verwachten economische recessie lijkt lager uit te komen dan het Europese gemiddelde. Lees meer:

Delano.lu

Luxemburgse Ministerie van Financiën

Beeld: ©Chambre de Commerce - Luxemburg / Chambre de Commerce - Luxemburg

Euregio week - 21-09/24-09

De Luxemburgse Kamer van Koophandel organiseert een virtuele Economische Missie naar de Euregio van 21 t/m 24 september. De missie zal in 3 etappes plaats vinden en worden geopend met een algemeen webinar. De drie regio's die virtueel bezocht zullen worden zijn:

  1. Wallonië
  2. Provincie Limburg
  3. Rijnland-Westfalen

Inschrijven kan tot 31-08, meer informatie op de site van de Chambre de Commerce

Nieuws

©Chambre of Commerce - Luxembourg

Bedrijf starten in Luxemburg.

Handige informatie voor het opstarten van een bedrijf in Luxemburg. De Luxemburgse Kamer van Koophandel heeft een brochure (ENG) waarin handige tips en weetjes staan.

©Luxinnovation

Jaarrapport Luxinovation beschikbaar

Luxinnovation heeft het jaarrapport voor 2019 beschikbaar gemaakt. Lees het hier!

Actuele informatie Luxemburgse overheid

Handige actiuele informatie op de nieuws site (ENG) van de Luxemburgse overheid.

©2017 Committee Inspiring Luxembourg

Let's make it happen - Inspiring Luxembourg

'Let's make it happen', een onderdeel van 'Luxembourg branding', geïllustreerd in dit filmpje. De personages en symbolen tonen de dynamiek, multiculturaliteit en het unieke karakter van Luxemburg.