Zakendoen in Letland

Letland is een interessante markt. Het land zet in op verschillende thema's, zoals circulaire economie en ondersteuning van klimaatdoelstellingen met groene technologie. Ook richt het land zich op logistiek en transport, waaronder infrastructuur en slimme mobiliteit. Tegelijkertijd kent deze EU-lidstaat stabiele economische groei dankzij een sterke binnenlandse vraag. De Nederlandse ambassade in Riga helpt u graag zakendoen in deze markt.

Zakelijke kansen in Letland

In Letland is er veel vraag naar innovatieve oplossingen, vooral op het vlak van stedelijke omgeving, logistiek en infrastructuur. Ook is er steeds meer belangstelling voor Nederlandse technologieën om klimaatverandering te bestrijden en voor Nederlandse ervaring met het in de praktijk brengen van de circulaire economie. Verder loopt er een groot project in de spoorsector. Dit creëert kansen voor Nederlandse ondernemers.

Benieuwd of er kansen liggen voor uw bedrijf? Bekijk de zakelijke kansen in Letland op RVO.nl.

Actuele handelscijfers

Benieuwd hoeveel handel er is tussen Nederland en Letland? Bekijk de handelscijfers op RVO.nl. Met deze informatie ontdekt u bijvoorbeeld welke goederen Nederland het meeste naar Letland exporteert. Maar ook hoeveel andere landen naar Letland exporteren. Of hoeveel Nederlandse bedrijven in Letland investeren. Zo krijgt u een beter beeld van de handel met dit land.

Nieuws en evenementen

Bent u op zoek naar actuele informatie en ontwikkelingen over zakendoen in Letland? Op deze websites ziet u of er op dit moment nieuws of evenementen met betrekking tot Letland zijn. (Let op: als er geen evenementen gepland staan, is het overzicht leeg.)