Zakendoen in Kroatië

Kroatië kan zich nog volop ontwikkelen op gebieden als landbouw, watermanagement en afvalbeheer. Tegelijkertijd laat het een stabiele economische groei zien. De Nederlandse ambassade in Kroatië helpt u met zakendoen.

De zakelijke pareltjes van Kroatië

Kroatië staat bekend om zijn toeristische trekpleisters. Maar niet alleen de toerismesector biedt kansen. Ook niches zoals digitalisering (specifiek in steden) en de filmindustrie bieden alle ruimte voor groei. Lees er meer over in het rapport Pearls of Croatia.

Benieuwd welke kansen er nog meer liggen voor Nederlandse bedrijven? Bekijk de zakelijke kansen in Kroatië op RVO.nl. Verder vindt u handige markrapporten van de Nederlandse ambassade in Kroatië op InternationaalOndernemen.nl.

Actuele handelscijfers

Benieuwd hoeveel handel er is tussen Nederland en Kroatië? Bekijk de actuele handelscijfers op RVO.nl. Met deze informatie ontdekt u bijvoorbeeld welke goederen Nederland het meeste naar Kroatië exporteert. Maar ook hoeveel andere landen naar Kroatië exporteren. Of hoeveel Nederlandse bedrijven in Kroatië investeren. Zo krijgt u een beter beeld van de handel met dit land.