Zakenpartners vinden in Kenia

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Kenia? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Kenia.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Naast het Netherlands Business Network Kenya (NBNK), de Netherlands Business Hub en het kenniscentrum SIB over maatschappelijk verantwoord ondernemen (zie rubriek: zakelijk netwerk en contact in Kenia) zijn er diverse andere mogelijkheden om zakelijke partners te vinden:

Holland in Kenia (HIK) is een gezelligheidsvereniging voor Nederlanders die in Kenia wonen. HIK biedt Nederlanders de mogelijkheden om tijdens evenementen en activiteiten te netwerken en om informatie over leven en wonen in Kenia te delen. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website of u kunt rechtstreeks contact met hen opnemen via info@hik-hollandinkenya.com

De Netherlands Alumni Association Kenya (Naak) is een forum voor Kenianen die in Nederland hebben gestudeerd. Ondersteund door zowel de Nederlandse ambassade als Nuffic, organiseert Naak diverse activiteiten voor haar leden. Voor meer informatie kunt u contact met hen via naakenya@gmail.com.

De Nederland ambassade kan u ook voorzien van gedetailleerde informatie over het vinden van mogelijke zakenpartners in uw specifieke sector. Neem contact met ons op via nai-ea@minbuza.nl (economische zaken) of nai-lnv@minbuza.nl (landbouw). Blijf bovendien op de hoogte van actuele gebeurtenissen door het volgen van de ambassade op social media (Twitter en Facebook).