Japan-Nederland Kaart

Welkom bij de Japan-Nederland Kaart, uitgegeven door de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Japan. Deze kaart van Japan geeft u een overzicht van de vele locaties die zijn verbonden met Nederland. We hebben deze kaart gemaakt om u een overzicht te geven van de veelzijdige, diverse en goede relaties tussen Japan en Nederland.

We hebben de locaties verdeeld in zes verschillende categorieën: organisaties, gebouwen en monumenten, evenementen, samenwerkingen, restaurants en winkels en kunst, cultuur en sport. Deze kunt u bekijken via de onderstaande links.

  1. Organisaties
  2. Gebouwen en monumenten
  3. Evenementen
  4. Samenwerkingsverbanden
  5. Restaurants en winkels
  6. Kunst, cultuur en sport

Deze kaart is echter niet compleet! We hebben deze locaties verzameld op basis van de informatie die we hebben en beschikbare informatie online. U bent van harte welkom om via e-mail contact met ons op te nemen om nieuwe locaties door te geven of als er opmerkingen zijn over de huidige. (TOK-PPC@minbuza.nl)

Japan en Nederland gaan ver terug: meer dan 400 jaar, wat duidelijk wordt uit deze kaart, op onverwachte plaatsen in heel Japan. Wij hopen dat deze kaart een inspiratiebron zal zijn voor diegene die geïnteresseerd zijn in banden tussen Japan en Nederland en dat er nieuwe ideeën kunnen opbloeien die op hun beurt weer nieuwe banden teweeg zullen brengen.