Nederlands consulaat-generaal in Milaan (Milano)

Contactgegevens

Consul-generaal
Johan O. Verboom
Adres
Via Gaetano Donizetti 20 (1e verdieping)
20122 Milaan
Telefoon
+39 02 4855841
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
Fax
+39 02 48558452
E-mail
Openingstijden

In aansluiting op de richtlijnen van de Italiaanse autoriteiten omtrent het coronavirus, is het Nederlandse Consulaat-Generaal in Milaan vanaf maandag 9 maart tot nader order gesloten voor publiek. Het CG blijft telefonisch (+39 024855841) & per mail (mil@minbuza.nl) bereikbaar.

Aanmelden bij de ambassade

Bent u op reis of verblijft u langere tijd in het buitenland? Meld u aan bij de Nederlandse ambassade.

Contactgegevens consulaire afdeling

Openingstijden

Het consulaat-generaal is door het coronavirus tot nader order gesloten. In noodgevallen kunt u bellen en wordt u automatisch doorverbonden naar het 24/7 Contactcenter in Den Haag. U kunt het 24/7 Contactcenter ook rechtstreeks bellen via het nummer +31 (0) 247 247 247.

Het consulaat-generaal in Milaan heeft een consulaire balie. Wij verstrekken wel laissez-passers in geval van verlies of diefstal, na goedkeuring van de ambassade in Rome.

Stuur in geval van verlies of diefstal een e-mail naar de ambassade in Rome met uw naam, telefoonnummer en paspoort- of ID-kaartgegevens. De ambassade neemt daarna contact met u op.

Neem voor alle andere consulaire diensten zoals Nederlandse paspoorten en ID-kaarten ook contact op met de Nederlandse ambassade in Rome.

Ressort van het consulaat-generaal in Milaan:

De provincies Milaan (Milano), Alessandria, Asti, Belluno, Bergamo, Bologna, Brescia, Como, Cremona, Cuneo, Ferrara, Forlì, Genua (Genova), Gorizia, Mantua (Mantova), Modena, Novara, Padua (Padova), Parma, Pavia, Piacenza, Pordenone, Ravenna, Reggio, Emilia, Rimini, Rovigo, Sondrio, Trento, Treviso, Triëst (Trieste), Turijn (Torino), Udine, Varese, Venetië (Venezia), Vercelli, als ook het gewest Valle d'Aosta, Verona en Vicenza.

Kaart

Milaan

consulate-general

Tijdsverschil met Nederland

Geen tijdsverschil