Ondersteuning in en vanuit Nederland

Wilt u ondernemen in Israël? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt export naar Israël? En hoe vindt u een betrouwbare agent, distributeur, leverancier of producent?

Diverse Nederlandse overheidsorganisaties helpen u met uw internationale ambities, zoals de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl) in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Landinformatie op maat

RVO.nl informeert u op de landpagina Israël over zakelijke kansen, regelgeving, zakelijke do’s and don’ts en eventuele subsidies en financieringsregelingen.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met RVO.nl bij vragen over exporteren naar of investeren in Israël.

Bij specifieke vragen over een bepaald land of een bepaalde sector neemt een regio-expert binnen twee werkdagen contact met u op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

De RVO.nl regio-expert kan:

Bent u zich nog aan het oriënteren

De Kamer van Koophandel (KvK) helpt u graag op weg met informatie over internationaal ondernemen. De KvK is bovendien uw loket voor vragen over exportdocumenten.

Ook de site Ondernemersplein bevat veel informatie. Het is een samenwerkingsverband van Nederlandse overheidsorganisaties die zich bezighouden met internationaal ondernemen.