Bezoek aan de ambassade

Wil jij een groep een bezoek te brengen aan de Nederlandse ambassade in Tel Aviv, of organiseer je een reis naar Israël en zou je graag meer over de (zakelijke) mogelijkheden in Israël te weten willen komen? Dan is de volgende informatie relevant voor jou.

De Nederlandse ambassade in Tel Aviv ontvangt regelmatig groepen. Dit kunnen bijvoorbeeld geïnteresseerde studenten zijn, maar ook zakelijke of culturele gezelschappen. Tijdens bezoeken kunnen deze groepen meer te weten komen over het werk van de ambassade of bijvoorbeeld de economische of politieke situatie in Israël. In samenspraak met de ambassade kan worden bepaald wat relevant is voor het gezelschap en wordt zo een programma samengesteld. Bezoeken duren meestal een tot twee uur.

Bezoek innovatie

Ben je geïnteresseerd in een bezoek aan de ambassade? Stuur dan een mail naar tel@minbuza.nl. Vermeldt in deze mail het doel van je bezoek en een eventuele datum, alsmede de achtergrond en voertaal van de groep, en het aantal personen waaruit deze bestaat. Bekijk voorafgaand aan je mail ook de sluitingsdagen van de ambassade om zeker te weten dat een datum mogelijk is.

Naast een bezoek aan de ambassade kunnen wij je, in sommige gevallen, ook op weg helpen met de invulling van andere activiteiten tijdens een bezoek aan Israël. Houdt hierbij rekening dat contactgegevens van bijvoorbeeld bedrijven niet zomaar gedeeld kunnen worden met derden, in verband met de privacywetgeving. Daarnaast fungeert de ambassade uitdrukkelijk niet als reisbureau; met verzoeken van die aard kunnen wij niet helpen. Ook voor vragen rond activiteiten in Israël kun je mailen naar tel@minbuza.nl.

We hebben hieronder alvast een paar interessante opties om te bezoeken geplaatst om je op weg te helpen:

Ministerie van Toerisme

Yad Vashem - The World Holocaust Remembrance Center

Peres center for Peace and Innovation

Start-Up Nation Central

Weizmann Institute of Science

Technion University

Bezoek studenten