Zakendoen in Indonesië

Indonesië biedt mooie kansen voor Nederlandse ondernemers. Zo heeft het land een van de sterkste economieën van Zuidoost-Azië en telt Indonesië de meeste inwoners in de regio. Indonesië en de EU hebben daarnaast een stevige handelsrelatie die een impuls krijgt zodra het toekomstig handelsakkoord tussen de EU en Indonesië van kracht is.

Nieuws en evenementen

Bent u op zoek naar actuele informatie en ontwikkelingen over zakendoen in Indonesië? Op de volgende websites ziet u of er op dit moment nieuws of evenementen rond Indonesië zijn. Let op: als er geen evenementen gepland staan, is het overzicht leeg.

•    Evenementen van de ambassade
•    Evenementen op RVO.nl
•    Nieuws over Indonesië op RVO.nl

Zakelijke kansen in Indonesië

In Indonesië heeft u als ondernemer kansen in verschillende sectoren. Met name in de textiel-, water-, milieu-, machine- en automotivesector zijn er veel mogelijkheden. Daarnaast is Indonesië een mooie toegangspoort naar de andere landen uit het populaire Zuidoost-Azië.

Benieuwd welke kansen er nog meer liggen in Indonesië voor Nederlandse bedrijven? Bekijk de zakelijke kansen in Indonesië op RVO.nl.

Actuele handelscijfers

Bent u nieuwsgierig naar de handel tussen Nederland en Indonesië? Bekijk dan de handelscijfers op RVO.nl. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld informatie over hoeveel Nederland jaarlijks naar Indonesië exporteert.