Ambassade Jakarta : wat doen wij?

Het postennetwerk in Indonesië vertegenwoordigt, bevordert en behartigt de belangen van Nederland en Nederlanders in Indonesië. We ondersteunen burgers, bedrijven, kennisinstituten en andere organisaties. Tevens informeren wij buitenlanders die een algemeen, zakelijk of cultureel interesse hebben in Nederland.

  • Wij onderhouden de contacten met de Indonesische overheid.
  • Wij bevorderen de handelsrelatie tussen beide landen.
  • Wij zetten ons in voor de Nederlandse cultuur.
  • Wij vergroten de zichtbaarheid van Nederland in Indonesië.
  • Wij organiseren en ondersteunen activiteiten.
  • Wij helpen Nederlanders.

Ambassade Jakarta

Ambassade Jakarta is een zogenoemde bilaterale post. Dat betekent dat de ambassademedewerkers in eerste instantie de betrekkingen tussen Nederland en Indonesië behartigen. Vanwege de uitstekende relatie met Indonesië wordt op veel terreinen samengewerkt.

U kunt hier terecht voor paspoorten, ID-kaarten, visa, officiële documenten of verklaringen. Make an appointment via the online appointment system.

Consulaat Bali

Het consulaat op Bali behartigt de Nederlandse belangen op Bali. U kunt hier niet terecht voor paspoorten, ID-kaarten, visa, officiële documenten of verklaringen.

Consulaat Medan

Het consulaat in Medan behartigt de Nederlandse belangen op Sumatera. U kunt hier niet terecht voor paspoorten, ID-kaarten, visa, officiële documenten of verklaringen.

Consulaat Surabaya

Het consulaat in Surabaya behartigt de Nederlandse belangen op Java. U kunt hier niet terecht voor paspoorten, ID-kaarten, visa, officiële documenten of verklaringen.