U gaat exporteren naar Hongarije

Wilt u uw product exporteren naar Hongarije? U krijgt bijvoorbeeld te maken met exportdocumenten.

Beginnen met exporteren

De Nederlandse overheid kan u helpen met de eerste stappen op een buitenlandse markt. Veel informatie vindt u op Ondernemersplein.nl  en via de app NL exporteert. De Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) staan klaar om uw vragen te beantwoorden en geven advies.

Informatie per land

Bij RVO vindt u informatie per land die u nodig heeft, bijvoorbeeld over de lokale invoertarieven en -procedures. Kies daarvoor uw land in het landenoverzicht en klik vervolgens op exportregels.

Kies het juiste exportdocument

Als u gaat exporteren, krijgt u met veel documenten te maken. Voor exporteren binnen de Europese Unie en buiten de Europese Unie heeft u verschillende documenten nodig. Sommige documenten laat u bij de Douane zien als u goederen de grens over brengt. De Kamer van Koophandel heeft voor u de benodigde documenten.

Exporteren naar dit land of gebied

Er is geen extra informatie.

Wilt u exporteren naar Hongarije?

Neem contact op met de economische afdeling van de Nederlandse ambassade in Boedapest. U kunt bellen naar +36-1-33-66-318 of e-mailen naar bdp-ea@minbuza.nl.

Exporteren agrofoodproducten

Wilt u producten uit landbouw, tuinbouw of visserij exporteren naar Hongarije? Neem contact op met de landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade in Boedapest.
U kunt bellen naar  +36-1-33-66-300 of e-mailen naar bdp-lnv@minbuza.nl.