Zakendoen in Hongarije

Hongarije is een interessante markt. Het land zet in op verschillende sectoren, zoals de landbouw, transport, logistiek en automotive. In veel sectoren is ruimte voor ontwikkeling. Tegelijkertijd groeit de economie van Hongarije dankzij particuliere consumptie en bedrijfsinvesteringen. De Nederlandse ambassade in Boedapest helpt u zakendoen in deze markt.

Zakelijke kansen in Hongarije

De Hongaarse economie kent een aantal sectoren die aan modernisatie toe zijn. Dit creëert kansen in bijvoorbeeld de gezondheidszorg en watermanagement. Ook de landbouwsector begint te vernieuwen met behulp van EU-fondsen.

Andere sectoren met goede groeikansen zijn automotive, transport en logistiek. Benieuwd welke kansen er nog meer liggen voor Nederlandse bedrijven? Bekijk de zakelijke kansen in Hongarije op RVO.nl.

Actuele handelscijfers

Benieuwd hoeveel handel er is tussen Nederland en Hongarije? Bekijk de handelscijfers op RVO.nl. Met deze informatie ontdekt u bijvoorbeeld welke goederen Nederland het meeste naar Hongarije exporteert. Maar ook hoeveel andere landen naar Hongarije exporteren. Of hoeveel Nederlandse bedrijven in Hongarije investeren. Zo krijgt u een beter beeld van de handel met dit land.

Nieuws en evenementen

Bent u op zoek naar actuele informatie en ontwikkelingen over zakendoen in Hongarije? Op deze websites ziet u of er op dit moment nieuws of evenementen met betrekking tot Hongarije zijn. (Let op: als er geen evenementen gepland staan is het overzicht leeg.)