Volg ons op sociale media

De Nederlandse ambassade en consulaten-generaal in Duitsland zijn actief op sociale media.

Twitter ambassade Berlijn

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten en observaties van de ambassade in Berlijn? Volg dan de Nederlandse ambassadeur Wepke Kingma en de Nederlandse ambassade in Berlijn op Twitter.

Twitter consulaat-generaal Düsseldorf

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van het consulaat-generaal in Düsseldorf? Of met ons in gesprek gaan? Volg dan het consulaat-generaal in Düsseldorf op Twitter.

Twitter consulaat-generaal München

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van het consulaat-generaal in München? Of met ons in gesprek gaan? Volg dan het consulaat-generaal in München op Twitter.

Facebook ambassade Berlijn

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van de ambassade in Berlijn? Of met ons in gesprek gaan? Kijk dan op de Facebookpagina van de ambassade van Berlijn.

Facebook consulaat-generaal München

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van het consulaat-generaal in München? Of met ons in gesprek gaan? Kijk dan op de Facebookpagina van het consulaat-generaal in München.

LinkedIn ambassade Berlijn

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van de ambassade in Berlijn? Of met ons in gesprek gaan? Kijk dan op de LinkedInpagina van de ambassade in Berlijn

LinkedIn consulaat-generaal München

Wilt u op de hoogte blijven van activiteiten van het consulaat-generaal in München? Of met ons in gesprek gaan? Kijk dan op de LinkedInpagina van het consulaat-generaal in München.