Handelskantoren in China

NBSO's. Voluit Netherlands Business Support Offices. Handelskantoren van de Nederlandse overheid in kansrijke regio's waar geen Nederlandse diplomatieke post aanwezig is. Toegewijd aan het vooruit helpen van het Nederlandse bedrijfsleven.

Welke NBSO's zijn er in China?

NBSO Chengdu

De West-Chinese stad Chengdu, hoofdstad van de provincie Sichuan, is één van de focusgebieden voor economische stimulering onder het Go West-beleid van de Chinese overheid.

T: +86 288 692 30 61
E: nbsochengdu@nbsochengdu.com

NBSO Dalian

De noordoostelijke kuststad Dalian ligt op een schiereiland in de provincie Liaoning. Machinebouw, duurzame en nieuwe energie, scheepvaart en scheepsbouw, ICT, en land- en tuinbouw zijn belangrijke sectoren.

T: +86 411 398 699 98
E: nbsodalian@nbsodalian.com

NBSO Jinan

Jinan is de hoofdstad van de oostelijke provincie Shandong. ICT, landbouw, duurzame en nieuwe energie en petrochemie zijn belangrijke sectoren. Zonne-energie en farmaceutische industrie zijn sterk in opkomst.

T: +86 531 860 651 38
E: nbsojinan@nbsojinan.com

NBSO Nanjing

NBSO Nanjing is gevestigd in de hoofdstad van Jiangsu, de provincie grenzend aan Sjanghai. Scheepsbouw, machinebouw, petrochemie, ICT, duurzame energie en milieutechnologie zijn belangrijke sectoren. High-tech en farmaceutische industrie zijn sterk in opkomst.

T: +86 258 470 37 07
E: nbsonanjing@nbsonanjing.com

NBSO Qingdao

De regio rond de zuidelijke kuststad Qingdao vormt het economisch centrum van de provincie Shandong. Landbouw, scheepsbouw en machinebouw zijn belangrijke sectoren. Financiële dienstverlening, textielindustrie en gamingsector zijn sterk in opkomst.

T: +86 532 667 775 15
E: nbsoqingdao@nbsoqingdao.com

NBSO Wuhan

De stad Wuhan in de provincie Hubei heeft door de ligging aan de Yangtze-rivier een logistiek belangrijke positie. Landbouw, autoindustrie inclusief elektrische voertuigen, metaal, machinebouw, scheepvaart en scheepsbouw, duurzame en nieuwe energie zijn belangrijke sectoren.

T: +86 278 576 65 11
E: nbsowuhan@nbsowuhan.com