Zakenpartners vinden in Chili

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Chili? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Chili.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Afdeling Economie & Handel - Ambassade Santiago de Chile

De ambassademedewerkers staan voor u klaar. U kunt uw handelsvragen per mail stellen of een oriënterend gesprek aanvragen. De contactgegevens van de afdeling economie en handel van de Nederlandse ambassade te Santiago de Chile zijn terug te vinden op de wie zijn wij pagina. Wat de afdeling economie en handel voor u kan betekenen kunt u terugvinden op de wat doen wij pagina.