Wat kunnen wij in Canada zakelijk voor u betekenen

Voor de ontwikkeling van uw bedrijf op een buitenlandse markt is het belangrijk om naamsbekendheid te verkrijgen. Om uw plannen in Canada te realiseren, heeft u correcte informatie en goed advies nodig.

Advies en contacten

De Nederlandse posten in Canada hebben een wijdvertakt netwerk en uitstekende contacten in de Canadese zakenwereld, vooral binnen de huidige kansrijke sectoren in Canada.

Op basis van uw handels- of hulpvraag kunnen wij u snel helpen en/of doorverwijzen naar de juiste contacten. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder in een persoonlijk gesprek.

Zakenpartners vinden

RVO.nl werkt nauw met ons samen. Na hun advies kunnen wij voor u gericht op zoek gaan naar geschikte zakenpartners in Canada. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners of franchisenemers.

Vervolgens worden deze potentiële zakenpartners persoonlijk door ons benaderd met uw aanbod. Als het contact via ons gaat, kunnen deuren voor u sneller open gaan. De reacties worden aan u gepresenteerd.

Vrijblijvend en gratis adviesgesprek RVO.nl

Heeft u concrete plannen om internationaal zaken te doen? Zoekt u een Canadese zakenpartner? Vraag een vrijblijvend en gratis adviesgesprek aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). RVO.nl ondersteunt ervaren én startende ondernemers met hun exportplannen. Met informatie en advies over stappen, markten en ondersteuning.

Meegaan op handelsmissie

Heeft u zakelijke ambities in Canada? Kijk dan of u mee kunt gaan met een uitgaande handelsmissie. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) vindt u een compleet overzicht van handelsmissies.

Deelnemen aan een evenement

Geregeld komen Nederlandse professionals naar Canada om een lezing, presentatie of workshop te geven. Bent u expert in één van onze economische kernthema’s en geïnteresseerd in kennisoverdracht in Canada, neem dan gerust contact met ons op.

Makkelijker een visum dankzij Orange Carpet

Reizen uw Canadese (zakelijke) contacten vaak naar Nederland? Wijs ze dan op het Orange Carpet-visumproces voor Canada. Dan kunnen ze in aanmerking komen voor een flexibeler en sneller visum.

Kamer van Koophandel: voor als u zich nog oriënteert

Oriënteert u zich nog op internationaal ondernemen? De KvK  helpt u graag op weg met (digitale) informatie over internationaal zakendoen. De KvK is bovendien uw loket voor vragen over exportdocumenten.

Financiering

Vind de financiering die past bij uw Canadese ambities. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) biedt u verschillende regelingen aan ter ondersteuning.