Bij wie kunt u als ondernemer terecht in Cambodja?

Er is geen Nederlandse ambassade in Cambodja. De ambassade in Bangkok staat evenwel klaar voor u als ondernemer.

In het buitenland: ambassades, consulaten en handelskantoren

Het ambassadenetwerk bestaat uit:

  • ambassades in hoofdsteden
  • consulaten in economisch belangrijke steden
  • handelskantoren, de zogeheten Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) in overige regio’s die kansen bieden voor Nederlandse bedrijven.

De medewerkers ter plekke zijn uw ogen en oren over de hele wereld. Zij kennen de lokale markt, signaleren kansen en geven praktische tips. Bovendien kunnen de medewerkers in het buitenland soms deuren openen die anders gesloten blijven. Maak daar gebruik van.

Landbouwraden

Bent u werkzaam in de agrarische sector en zoekt u ondersteuning bij zakendoen in het buitenland? In 74 landen staat het landbouwradennetwerk voor u klaar. De landbouwraden werken vanuit Nederlandse ambassades en consulaten.

Innovatie Attaché Netwerk

Op zoek naar Research & Development contacten in het buitenland? Een netwerk van Innovatie Attachés signaleert kansen en helpt de concurrentiekracht in het buitenland te versterken. De Innovatie Attachés werken ook vanuit ambassades en consulaten.

In Nederland: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in het buitenland? RVO ondersteunt startende en ervaren ondernemers met hun exportplannen. Met informatie en advies over wat voor u interessante stappen, markten en ondersteuningsmogelijkheden zijn en hoe u deze benut. RVO werkt nauw samen met de ambassades in het buitenland. Via RVO heeft u daarmee ook toegang tot het wereldwijde ambassadenetwerk.

Kamer van Koophandel (KvK)

Oriënteert u zich nog op internationaal ondernemen? De KvK  helpt  u graag op weg met (digitale) informatie over internationaal zakendoen. De KvK is bovendien uw loket voor vragen over exportdocumenten.

Bij wie kunt u als ondernemer terecht in dit land of gebied?

De Nederlandse ambassade in Bangkok

Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden

15 Soi Tonson, Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330, Thailand

Tel.: +66 (0)2 309 5222

Mail: ban-ea@minbuza.nl

Volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter

De ambassade in Bangkok werkt samen met andere Nederlandse ambassades en consulaten in Zuidoost-Azië. Zie voor meer informatie voor meer informatie de link naar 'Zakendoen in Zuidoost-Azië (hieronder).

Eurocham Cambodia

EuroCham Cambodia richt zich op belangenbehartiging voor Europese bedrijven in Cambodja, het ondersteunen van Europese bedrijven bij het initieren van bedrijfsactiviteiten in Cambodja en het creeren van een netwerk onder de Eurocham-leden. De organisatie organiseert hiertoe verschillende activiteiten en onderhoudt contacten met de overheid op diverse terreinen.

Netherlands Cambodia Chamber of Commerce

De Netherlands Cambodia Chamber of Commerce (NCCC) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven in Cambodja en bevordert bilaterale handel en investeringen. Hiertoe biedt de NCCC informatie, advies en netwerken en onderhoudt het contacten met diverse (overheids)organisaties.

Zakendoen in Zuidoost-Azië

Lees meer over zakendoen in Zuidoost-Azië op onze regiopagina (Engelstalig). Daarnaast heeft de Regional Business Developer in Zuidoost-Azië kennis van de kansen voor handel, investeringen en R&D in Cambodja.