Ondersteuning vanuit Nederland

Wilt u ondernemen in Brazilië? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt export naar Brazilië en hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? Diverse Nederlandse overheidsorganisaties helpen u met uw internationale ambities, zoals de Rijksdienst van Ondernemend Nederland in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Landeninformatie op maat

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) informeert u op de pagina Brazilië over zakelijke kansen, regelgeving, zakelijke do's-and-don'ts en eventuele subsidies en financieringsregelingen.

Persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met RVO.nl als u vragen heeft over exporteren naar of investeren in Brazilië. Bij specifieke vragen, bijvoorbeeld over een bepaalde sector, neemt een regio-adviseur binnen 2 werkdagen contact met u op voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Deze adviseur kan:

Wilt u zich eerst oriënteren op Brazilië?

De KVK helpt u graag op weg met informatie over internationaal ondernemen. De KVK is bovendien uw loket voor vragen over exportdocumenten.

Ook Ondernemersplein biedt veel informatie. Hierop vindt u informatie over internationaal ondernemen van verschillende Nederlandse overheidsorganisaties, die zich met dit onderwerp bezighouden.