Welkom op de website van de Nederlandse ambassade in Brazilië.

Interesse in zakendoen in Brazilië? Woont en/of werkt u hier? Of bezoekt u Brazilië voor korte tijd of een langere reis? Het Nederlandse ambassadenetwerk in Brazilië is er voor u! Met dienstverlening in geval van nood, consulaire service in het algemeen, en concrete assistentie voor Nederlandse bedrijven die de Braziliaanse markt willen betreden.

Dubbele nationaliteit? Raak je Nederlandse niet kwijt!

Raak je Nederlanderschap niet kwijt

Heeft u de Nederlandse nationaliteit en wilt u een tweede of volgende nationaliteit aannemen? Of heeft u al meer nationaliteiten dan alleen de Nederlandse? Als dit op u van toepassing is, dan loopt u het risico de Nederlandse nationaliteit automatisch kwijt te raken.

Nieuwe 24/7 BZ informatieservice

24/7 BZ

Reist u naar Brazilië of vestigt u zich hier voor langere tijd? Blijf dan op de hoogte van de veiligheidssituatie ter plaatse met de 24/7 BZ Informatieservice. Via deze service ontvangt u automatisch een e-mail als het reisadvies voor Brazilië is aangepast. Ook kan het Ministerie van Buitenlandse Zaken u een sms-bericht sturen in geval van een calamiteit of crisis. Als u wilt, kunt u ook extra gegevens achterlaten zodat de ambassade weet of u in Brazilië bent. In uitzonderlijke en dreigende gevallen kunnen we dan bijvoorbeeld gerichter contact met u opnemen en bent u beter vindbaar. Klik hier voor de 24/7 BZ Informatieservice.