Zakendoen in Australië

Nederland en Australië liggen vele duizenden kilometers uit elkaar. Ondanks die enorme afstand houden Nederland en Australië er een sterke handelsrelatie op na. De economische banden die al bestaan, worden alleen maar sterker dankzij de uitstekende economische vooruitzichten van Australië. Met een groeiende bevolking en economie en de nabijheid van het bloeiende Azië is Australië een veelbelovende markt voor Nederlandse ondernemers.

Nieuws en evenementen

Bent u op zoek naar actuele zakelijke informatie en ontwikkelingen over zakendoen in Australië? Op de volgende websites ziet u of er op dit moment nieuws of evenementen rond Australië zijn. (Let op: als er geen evenementen gepland staan, is het overzicht leeg.)

Zakelijke kansen in Australië

In Australië heeft u als ondernemer kansen in verschillende sectoren. Met name in de sectoren duurzame land- en tuinbouw, smart cities, circulair en life sciences & health zijn er mogelijkheden. Daarnaast is de ligging van Australië gunstig voor ondernemers die (ook) zaken willen doen in Azië.

Benieuwd welke kansen er nog meer liggen in Australië voor Nederlandse bedrijven? Bekijk de zakelijke kansen in Australië op RVO.nl.

Actuele handelscijfers

Bent u nieuwsgierig naar de handel tussen Nederland en Australië? Bekijk dan de handelscijfers op RVO.nl. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld informatie over hoeveel Nederland jaarlijks naar Australië exporteert.