NederlandWereldwijd

Hoe volg ik de status van mijn visumaanvraag voor Nederland?

U volgt de status van uw visumaanvraag voor Nederland online. Hoe u dat doet hangt af van waar u de visumaanvraag deed.

Waarschuwing: Het heeft geen zin om contact met ons op te nemen over de status van uw aanvraag. U kunt de status online bekijken. Hoe u dit doet, hangt af van waar u de visumaanvraag deed. Wij hebben niet meer informatie over de status van uw aanvraag.

Visum aangevraagd bij VFS Global

Als u een visum heeft aangevraagd bij VFS Global kunt u online de status van uw aanvraag bekijken. Hiervoor heeft u het referentienummer nodig dat u kreeg bij uw visumaanvraag.

Visum aangevraagd bij een Nederlandse ambassade of consulaat-generaal

Als u een visum heeft aangevraagd bij een Nederlandse ambassade of consulaat-generaal kunt u online de status van uw aanvraag bekijken. Hiervoor heeft u het referentienummer nodig dat u kreeg bij uw visumaanvraag.

Visum aangevraagd bij TLScontact

Als u een visum heeft aangevraagd bij TLScontact kunt u online de status van uw aanvraag bekijken. U dient hiervoor in te loggen bij uw TLScontact account.

Ook nuttig

Hoelang duurt het om een visum voor Nederland te krijgen?

Waar vind ik het visumaanvraagformulier voor Nederland?

Contact

U kunt de status van uw visumaanvraag voor Nederland online bekijken. Hoe u dit doet, hangt af van waar u de visumaanvraag deed. Wij hebben hier niet meer informatie over. Het heeft daarom geen zin om contact met ons op te nemen over de status van uw visumaanvraag.

Heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met ons