Nederland Wereldwijd

Reisadvies Verenigde Arabische Emiraten

Ministerie van Buitenlandse Zaken

De kleurcode van het reisadvies voor de Verenigde Arabische Emiraten is hoofdzakelijk geel met enkele delen rood. Er zijn grote veiligheidsrisico’s in het rode gebied. Lees het hele reisadvies om te zien wat dit voor u betekent. De overheid van de Verenigde Arabische Emiraten heeft de corona-inreismaatregelen versoepeld. Maar let op: voor evenementen geldt dat organisatoren wél corona-maatregelen kunnen instellen. Lees meer informatie over de coronamaatregelen in de rubriek Corona en gezondheid. Informatie over het WK-voetbal in Qatar leest u in de rubriek Tips van de ambassade.
Laatst gewijzigd op: 21-11-2022
Nog steeds geldig op: 08-12-2022

Rood: niet reizen

  • Reis niet naar de eilanden Abu Musa en Tunb te reizen. Het is te gevaarlijk om daarheen te reizen. Wat uw situatie ook is: ga er niet naartoe.
  • Gaat u toch naar deze gebieden? Dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Het ministerie van Buitenlandse Zaken kan u niet of waarschijnlijk niet helpen als u in de problemen komt.

Geel: let op, er zijn risico's

Verder in dit reisadvies

Kaart bij reisadvies Verenigde Arabische Emiraten

Kaart bij reisadvies Verenigde Arabische EmiratenDownload kaart bij reisadvies Verenigde Arabische Emiraten (PDF, 242 kB)