Nederland Wereldwijd

Reisadvies Brunei Darussalam

Ministerie van Buitenlandse Zaken

Er gelden in Brunei Darussalam geen corona-inreisvoorwaarden meer zoals het laten zien van een corona-vaccinatiebewijs of een PCR-test. Reizigers zijn wel verplicht zich voor aankomst in Brunei Darussalam geregistreerd te hebben via de E-Arrival Card en bij aankomst de registratiecode daarvan te laten zien. Lees meer informatie in de rubriek Corona en gezondheid. De kleurcode van het reisadvies voor Brunei Darussalam is groen. Lees het hele reisadvies om te zien wat dit voor u betekent.
Laatst gewijzigd op: 24-02-2023
Nog steeds geldig op: 28-11-2023

Groen

  • De kleurcode van het reisadvies voor Brunei Darussalam is groen. Dit betekent dat de veiligheidsrisico’s vergelijkbaar zijn met die in Nederland.
  • Er zijn inreisvoorwaarden voor reizigers uit Nederland. Lees meer in de rubriek Reischecklist en de rubriek Corona en gezondheid.
  • Verblijft u in Brunei Darussalam? Registreer u dan ‘uitgebreid’ bij de Informatieservice van Buitenlandse Zaken (kies optie ‘Aanmelden + registratie bij ambassade’). Zo weet u wat de laatste ontwikkelingen zijn en weten wij dat u in het land bent.
  • Vertrekt u uit het land? Geef dit dan ook meteen door via de Informatieservice van Buitenlandse Zaken.

Verder in dit reisadvies