NederlandWereldwijd

Waar kan ik in het Verenigd Koninkrijk (VK) een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen?

Bent u Nederlander? En wilt u een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen in het Verenigd Koninkrijk? In het Verenigd Koninkrijk kunt u hiervoor terecht bij de Nederlandse ambassade in Londen. Of bij 1 van de 3 aanvraaglocaties van VFS Global.

In het Verenigd Koninkrijk kunt u een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen bij de Nederlandse ambassade. De ambassade is in Londen.

Let op: Door het grote aantal aanvragen bij de ambassade kunt u daar misschien niet meteen een afspraak maken. Kunt u geen afspraak maken? Probeer het dan later nog een keer. Het kan namelijk gebeuren dat iemand op het laatste moment een afspraak annuleert of wijzigt.

Lukt het niet snel genoeg of wilt u niet langer wachten? Maak dan een afspraak bij VFS Global. Zij hebben aanvraaglocaties in Londen, Edinburgh en Birmingham.

Maak online een afspraak bij de Nederlandse ambassade in Londen

In het Verenigd Koninkrijk kunt u een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen bij VFS Global. VFS Global heeft locaties in Londen, Edinburgh en Birmingham.

VFS Global is een bedrijf waar u een Nederlands paspoort of ID-kaart kunt aanvragen. Dit bedrijf werkt voor het ministerie van Buitenlandse Zaken. VFS Global neemt uw vingerafdrukken af tijdens uw afspraak en neemt uw aanvraag in. VFS Global beslist niet over uw aanvraag.