NederlandWereldwijd

Buiten Nederland een paspoort of ID-kaart aanvragen bij u in de buurt

Woont u buiten Nederland? En moet u ver reizen om een paspoort of ID-kaart aan te vragen? Bekijk dan of de ambassade of het consulaat-generaal tijdelijk in uw regio is. U kunt dan een paspoort of ID-kaart aanvragen bij u in de buurt.

Hoe werkt het?

Medewerkers van de ambassade of het consulaat-generaal bezoeken soms een andere regio. Mogelijk een regio bij u in de buurt. U kunt een afspraak maken om daar een paspoort of ID-kaart aan te vragen. U hoeft dan niet naar de ambassade of het consulaat-generaal te reizen voor uw aanvraag. Dit bespaart u tijd en kosten.

Wat moet ik betalen?

In het overzicht van de consulaire tarieven ziet u wat een paspoort of ID-kaart kost en hoe u kunt betalen. Doet u uw aanvraag tijdens het bezoek van de ambassade of het consulaat-generaal? Dan betaalt u per paspoort of ID-kaart € 25,40 extra.

Waar en wanneer?

Bekijk hieronder of u een aanvraag kunt doen bij u in de buurt. Klik op het land om te zien waar en wanneer u een afspraak kunt maken.

Let op: Is er in uw regio geen ambassade of consulaat-generaal? Bekijk waar u buiten Nederland een Nederlands paspoort of ID-kaart kunt aanvragen.

Contact

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met ons.