Nederland Wereldwijd

Gegevens op MijnOverheid bekijken en aanpassen

Op MijnOverheid en in de MijnGegevens app ziet u welke gegevens over u bekend zijn bij de Nederlandse overheid. Kloppen uw gegevens niet of zijn ze niet compleet? Dan leest u op MijnOverheid hoe u uw gegevens laat aanpassen.

Welke gegevens kan ik bekijken?

Bent u ingelogd op MijnOverheid? Of in de MijnGegevens app? Dan ziet u met welke gegevens u staat geregistreerd bij de Nederlandse overheid.

Gegevens wijzigen

E-mailadres wijzigen

Verandert uw e-mailadres? Of ontvangt u meldingen van nieuwe berichten liever op een ander e-mailadres? Log in met uw DigiD op MijnOverheid. Bij ‘Instellingen’ wijzigt u uw e-mailadres.

Adreswijziging online doorgeven 

Woont u in het buitenland en gaat u verhuizen naar een ander adres in het buitenland? U kunt uw adreswijziging buiten Nederland online doorgeven via het Digitaal Loket Verhuizen Buitenland. U heeft daarvoor DigiD nodig.

Andere gegevens wijzigen

Heeft u een vraag over uw gegevens? Verandert uw situatie of kloppen uw gegevens niet? U kunt uw gegevens op MijnOverheid en in de MijnGegevens app niet zelf wijzigen. Neem daarvoor contact op met de organisatie waar uw gegevens geregistreerd staan. De contactgegevens vindt u op dezelfde pagina als waar uw gegevens staan.

Let op: Bent u verhuisd naar het buitenland? Na uw verhuizing worden sommige gegevens op MijnOverheid niet meer bijgewerkt. Het gaat dan om gegevens in de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) die wijzigen na uw verhuizing naar het buitenland. Bijvoorbeeld uw huwelijkse staat of uw kinderen. Het is niet mogelijk om deze gegevens te laten wijzigen zolang u in het buitenland woont. Deze gegevens worden weer bijgewerkt als u terugverhuist naar Nederland en u zich daar inschrijft.

Contact

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met ons.