Nederlandwereldwijd.nl biedt informatie over wonen, werken, reizen en zakendoen in het buitenland.

Waarom kan u uw land of gebied niet vinden?

De Nederlandse vertegenwoordigingen wereldwijd communiceren in verschillende talen. Als het land of gebied van uw keuze niet verschijnt, staat deze mogelijk op Nederlandwereldwijd.nl in een andere taal.

Documenten op Nederlandwereldwijd.nl

Nederlandwereldwijd.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video’s op Nederlandwereldwijd.nl

De video's op deze website zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen. U kunt de video's ook in diverse formaten downloaden.

RSS-feeds van Nederlandwereldwijd.nl

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten van Nederlandwereldwijd.nl? Dan kunt u zich abonneren op RSS-feeds van nieuwsberichten en RSS-feeds over reisadviezen.

Vragen en opmerkingen over Nederlandwereldwijd.nl

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Deze kunt u indienen via het contactformulier.