Help

Nederlandwereldwijd.nl informeert over reizen, wonen, werken en studeren buiten Nederland. En over gaan wonen en werken in Nederland. Het ministerie van Buitenlandse Zaken beheert de website.

Op de pagina Over Nederlandwereldwijd.nl leest u welke onderwerpen aan bod komen op de website.

Talen

Nederlandwereldwijd.nl is beschikbaar in 6 talen:

  1. Nederlands
  2. Engels (English)
  3. Duits (Deutsch)
  4. Frans (Français)
  5. Spaans (Español)
  6. Portugees (Português)

Kunt u uw land of gebied niet vinden?

Als het land of gebied van uw keuze niet verschijnt, staat deze mogelijk op Nederlandwereldwijd.nl in een andere taal. Bekijk in welke taal de informatie over het land of gebied naar uw keuze beschikbaar is.

Documenten

Nederlandwereldwijd.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's

De video's op deze website zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen. U kunt de video's ook in diverse formaten downloaden.

Vragen en opmerkingen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over de werking en vormgeving van deze website? Stel uw vraag via het contactformulier.