NederlandWereldwijd

Europees erkende inlogmiddelen per land

U kunt met steeds meer inlogmiddelen van Europese landen inloggen om online zaken te regelen met Nederlandse overheidsorganisaties. Bekijk per land welke inlogmiddelen erkend zijn.

Woont u in een van de onderstaande EU- of EER-landen, maar heeft u geen inlogmiddel? U vraagt het inlogmiddel aan bij de organisatie die het uitgeeft. Soms moet u de nationaliteit van het land hebben om het inlogmiddel te mogen gebruiken. Het is dus niet altijd mogelijk om een inlogmiddel aan te vragen.

Kies uw land

Let op: Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt. De genoemde organisaties zijn zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de informatie over hun inlogmiddelen.

Inlogmiddel nog niet erkend

Staat het inlogmiddel dat u gebruikt niet genoemd in het overzicht? Dan is uw inlogmiddel nog niet goedgekeurd door de EU. U kunt dan alleen het Nederlandse inlogmiddel DigiD gebruiken. Lees hoe u DigiD aanvraagt als u buiten Nederland woont.

Europees inloggen met DigiD

Met DigiD kunt u ook inloggen bij sommige overheidsorganisaties in andere Europese landen. U kunt online zaken regelen met overheidsorganisaties die zijn aangesloten op Europees inloggen.

Inloggen bij overheidsorganisaties die zijn aangesloten bij Europees inloggen kan alleen met

Contact

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met ons

Ook nuttig