NederlandWereldwijd

Hoe meld ik me aan voor het Caribbean Carpet Programma?

Wilt u zich aanmelden voor het Caribbean Carpet Programma? Volg de stappen om te zien hoe u dat doet. Daarna kunt u een Caribisch visum kort verblijf aanvragen.

Stap 1: Checken voor u begint

Aanmelden voor het Caribbean Carpet Programma kan alleen als u een visum nodig heeft voor uw reis naar Aruba, Bonaire, CuraƧao, Saba, Sint Eustatius of Sint Maarten. U moet ook voldoen aan de voorwaarden.

Stap 2: Aanmeldformulier invullen

Vul het aanmeldformulier in voor het Caribbean Carpet Programma

Bent u een echtgenoot, geregistreerd partner of (stief/pleeg)kind jonger dan 18 jaar van iemand die deelneemt aan het Caribbean Carpet Programma? Meld de naam van de deelnemer op het aanmeldformulier.

Stap 3: Aanmeldformuler opsturen

Stuur het ingevulde aanmeldformulier per e-mail naar de Nederlandse ambassade of consulaat-generaal in het land waar u woont.

Is er geen Nederlandse ambassade of consulaat-generaal in uw woonland? Stuur het formulier dan op naar de dichtstbijzijnde Nederlandse ambassade.

Kies uw land op de pagina Afspraak maken. U vindt dan het e-mailadres van de ambassade of het consulaat-generaal.

Stap 4: Caribisch visum kort verblijf aanvragen

U krijgt een e-mail als uw aanmelding voor het Caribbean Carpet Programma is beoordeeld. Dit duurt maximaal 1 maand. Kies uw situatie om een Caribisch visum kort verblijf aan te vragen.

Contact

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag verder.
Neem contact op met ons.