Ondersteuning en informatie in Nederland

Wilt u ondernemen in Zweden? Ga goed voorbereid aan de slag. De Nederlandse overheid helpt u met gerichte informatie en advies.

Online informatie over ondernemen in Zweden

De landenpagina Zweden van rvo.nl bevat informatie over zakelijke kansen, regelgeving, do’s and don’ts, en over subsidies en financieringsregelingen. Ook vindt u er informatie over het vinden een betrouwbare agent, distributeur, leverancier of producent.

Persoonlijk advies van RVO

Heeft u specifieke vragen over een bepaald land of een bepaalde sector? Denk dan eens aan een vrijblijvend en gratis adviesgesprek met een regio-expert van rvo.nl. Deze neemt dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

De RVO.nl regio-expert kan:

Ondernemersplein: één antwoord van de overheid

Op Ondernemersplein vindt u informatie en advies van KvK, Belastingdienst, RVO.nl, CBS, UWV en andere overheidsorganisaties over internationaal ondernemen.

In de oriëntatiefase? De Kamer van Koophandel helpt

De Kamer van Koophandel (KvK) helpt u met informatie over internationaal ondernemen. De KvK is bovendien uw loket voor vragen over exportdocumenten.

Aanvullende informatiebronnen

Een uitgebreid overzicht van kansen wereldwijd vindt u op de portal Internationaal Ondernemen, in de app NL exporteert en op de website NLinBusiness.