Zakenpartners vinden in de Verenigde Staten van Amerika

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in de Verenigde Staten van Amerika? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in de Verenigde Staten van Amerika.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Bent u geïnteresseerd in zakendoen in de Verenigde Staten? Neem voor meer informatie contact op met de afdeling economische zaken in AtlantaChicago, Miami, New York, San Francisco of Washington of de Netherlands Business Support Office in Texas om meer te leren.