NBSO-Los Angeles

Het Netherlands Business Support Office (NBSO) is een handelskantoor van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en vormt onderdeel van het Nederlandse economisch netwerk in de Verenigde Staten. 

Het NBSO Los Angeles ondersteunt Nederlandse ondernemers die zaken (willen) doen in Los Angeles door praktische kennis, ervaringen en contacten te bieden.

Als de regio Los Angeles een land was geweest, zou het de 16e economie zijn ter wereld, groter dan Nederland en de op New York na grootste stad van de VS. Dit gegeven, in combinatie met de investeringen die gemoeid gaan met de aanstaande Olympische Spelen in 2028 biedt veel kansen voor Nederland op het gebied van sport, logistiek, duurzaamheid, gezondheid, water, maritiem, entertainment, ICT, infrastructuur en de creatieve sector.  

De NBSO Los Angeles werkt nauw samen met RVO voor beschikbare subsidies, instrumenten en regelingen, het postennetwerk in de VS (Consulaten en Ambassade) en lokale partners. Op deze wijze is het NBSO in staat ondernemers laagdrempelig, snel en effectief op weg te helpen om succesvol zaken te doen in de Los Angeles regio.

Dus heeft u interesse in Los Angeles neem dan contact op met het NBSO team via mail (info@nbsola.com) of per telefoon (+1 213 709 1043). Aan de hand van een eerste kennismaking kijken we samen met u wat de beste vervolgstappen zijn.