Zakenpartners vinden in Slowakije

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Slowakije? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Slowakije.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

De handelsafdeling van de Nederlandse ambassade in Slowakije

De handelsafdeling van de Nederlandse ambassade geeft algemene en sectorspecifieke informatie aan Nederlandse bedrijven over exporten naar en investeren in Slowakije. Ook voor vragen over de lokale wet- en regelgeving kunt u bij ons terecht.

De afdeling bestaat uit:

Mr. M. Lambarts  Ambasaderaad / +421 2 5710 0309

Mr. I. Flimel  Beleidsmedewerker Handel en Economie / +421 2 5710 0312

Stuur een e-mail aan ons!