Kansen voor Nederlandse ondernemers in Portugal | Cidade da Água

Het project Cidade da Água (Waterstad) is het grootste stedelijke ontwikkelingsproject van de afgelopen 20 jaar in en rondom Lissabon. Beperkte ruimte en hoge prijzen maken dat Lissabon nieuwe mogelijkheden voor verdere groei verkent. Cidade da Água is daar een ambitieus voorbeeld van.

Momenteel verkeert het project in het begin van de laatste fase. Daarin is het vooral interessant voor consortia en grotere investeerders in de vastgoedsector. Ook als u niet tot deze groepen behoort, kan Cidade da Água voor u een interessant project zijn. Op termijn liggen hier veel opdrachten voor bedrijven die zich bezighouden met duurzame energieoplossingen, logistieke vraagstukken en waterbeheer. Nu op de hoogte zijn, betekent dat u straks een voorsprong heeft.

Wilt u meer weten over dit project? Bekijk dan de uitzending van BNR Nieuwsradio waarin Tjerk Opmeer, directeur Internationaal van RVO.nl, u informeert. Bezoek ook de website van Cidade da Água. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen over deze of andere kansen in Portugal? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.