Zakendoen in Polen

Polen is een kansrijke markt. De economie is één van de snelst groeiende van Europa. Het land zet in op sectoren als de gezondheidszorg, elektrisch vervoer en landbouw om toekomstige problemen het hoofd te bieden. Het Nederlandse ambassadenetwerk in Polen helpt u zakendoen in deze veelbelovende markt.

Het coronavirus en zakendoen in Polen

De uitbraak van het coronavirus (COVID-19) heeft gevolgen voor ondernemers die internationaal zakendoen. Op RVO.nl vindt u veelgestelde vragen over het coronavirus en ondernemen in Polen

Nieuws en evenementen

Zoekt u actuele informatie en ontwikkelingen over zakendoen in Polen? Op deze websites ziet u of er op dit moment nieuws of evenementen met betrekking tot Polen zijn. (Let op: als er geen evenementen gepland staan is het overzicht leeg.)

Actuele handelscijfers

Benieuwd hoeveel handel er is tussen Nederland en Polen? Bekijk de actuele handelscijfers op RVO.nl. Met deze informatie ontdekt u bijvoorbeeld welke goederen Nederland het meeste naar Polen exporteert. Maar ook hoeveel andere landen naar Polen exporteren. Of hoeveel Nederlandse bedrijven in Polen investeren. Zo krijgt u een beter beeld van de handel met dit land.