Zakenpartners vinden in Oostenrijk

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Oostenrijk? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Oostenrijk.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

Sinds 2014 biedt de Nederlandse Ambassade in Wenen in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zakenpartnerscans in Oostenrijk aan.

Wat is een zakenpartnerscan?

Een zakenpartnerscan is een overzicht van contactgegevens van mogelijke zakenpartners, die voldoen aan de door u gestelde criteria. De zakenpartners in uw doelmarkt worden door de ambassade persoonlijk benaderd. U profiteert hiermee van ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale markt.

Voor wie is de zakenpartnerscan?

Elke Nederlandse ondernemer met concrete plannen voor internationaal zakendoen komt in aanmerking voor een zakenpartnerscan. Bent u al actief in Oostenrijk en zoekt u nieuwe handelscontacten? Ook dan kunt u een zakenpartnerscan laten maken.

Wat kost een zakenpartnerscan?

De eigen bijdrage van deze dienstverlening hangt af van het type scan. Voor een reguliere zakenpartnerscan wordt er een eigen bijdrage van 200 euro gevraagd. De ambassade identificeert vervolgens bedrijven die wellicht van interesse voor u zijn, waarmee u daarna contact kunt opnemen.

Voor een uitgebreide zakenpartnerscan wordt er een eigen bijdrage van 500 euro gevraagd. De ambassade zoekt hierbij partners die van interesse zijn. Hierna kiest u welke bedrijven het meest geschikt lijken en neemt de ambassade contact op met de door u gekozen bedrijven om te zien of deze interesse in een samenwerking tonen. Nadat de ambassade contact heeft opgenomen met de bedrijven kunt u vervolgens zelf afspraken maken met de geïnteresseerde partijen.

Hoe kan ik een zakenpartnerscan aanvragen?

Heeft u interesse in de zakenpartnerscan? Maakt u dan een afspraak met een van de adviseurs Internationaal Ondernemen bij het RVO in Den Haag.