Zakenpartners vinden in Oekraïne

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Oekraïne? Met een zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare zakenpartners in Oekraïne.

Introductie bij buitenlandse zakenpartners

Medewerkers van het ambassadenetwerk kunnen uw bedrijf in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) introduceren bij potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. Ook  internationale organisaties kunnen zakenpartners zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

In een vrijblijvend en gratis adviesgesprek verstrekt een RVO-adviseur informatie en advies op basis van uw wensen en doelen. Het kan hierbij gaan om zaken als financiering van uw plannen, kansen in het land of gebied van uw interesse of het opstellen van een profiel van uw onderneming voor het benaderen van (mogelijke) zakenpartners.

Zakenpartners vinden in dit land of gebied

De Nederlandse ambassade in Kiev organiseert verschillende netwerkactiviteiten en evenementen gedurende het jaar. Klik hier voor meer informatie over de aankomende events.

De nadruk ligt momenteel op de kansen in de watersector, ICT, transport en logistiek en de landbouwsector, maar ook andere sectoren kunnen bij de ambassade terecht voor handelsvragen en advies.

Als u van plan bent in zee te gaan met een zakenpartner in Oekraïne, dan is de informatie in de flyer  “Know your Ukrainian partner” mogelijk interessant voor u.

Voor bedrijven in de agrarische sector kan het ook nuttig zijn te kijken op de website van Agroberichten. Voor de pagina met informatie over Oekraïne, klik hier.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Economische Team of het Agriculture Team. De contactgegevens vindt u hier.